Küldetésünk

A kertépítés és az öntözőrendszerek telepítése területén a Design Garden Kft kivitelezői több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A kerttervezés, kertépítés, kertépítészet területén egyedi megoldásokra törekszünk, melyek tükrözik a tulajdonos stílusát. Kerüljük a sablonok használatát.Az öntözés tervezése és az öntözőrendszerek kivitelezése területén olyan szolgáltatásokat nyújtunk, melyek nem csak az adott területre tervezett öntözőrendszer tervezését, öntözőberendezés kiválasztását foglalja magában, hanem az öntözést komplex rendszerként kezeli: a talajművelést és a tápanyaggazdálkodást is figyelembe veszi.

 

Értékeink

Kiválóság - Célunk, hogy mind az öntözés, mind a kertépítés és kertépítészet területén prémium szolgáltatásokat nyújtsunk.
A kertépítés területén a Magyar Kertépítők Országos Szövetsége (MAKEOSZ) és a Royal Horticultural Society (RHS) által kiadott irányelvek szerint dolgozunk.
Méltóság és tisztelet - Egymással és partnereinkkel is méltósággal és tisztelettel bánunk.
Innováció és kreativitás - A kertfelméreseket a legmodernebb technológiával végezzük: digitális távolságmérővel, drónnal összekötött digitális területfelméréssel.
Partnerség - Jó partner kapcsolatok kialakításán fáradozunk. Az általunk beépített termékeket is tőlük szerezzük be. Kerüljük a bizonytalan helyről származó termékeket.

 

Céljaink

A Design Garden Kft megalakulása óta célja, hogy egyedi és személyre szabott szolgáltatásokat nyújtson megbízóinak mind az öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése, mind a kerttervezés, kertépítés, kertépítészet területén. Ennek érdekében ha megkeres minket, már a terület kiválasztásánál is szívesen adunk tanácsot.

 

Amit csinálunk

Tervezünk és kivitelezünk.

Kerttervezés, kertépítés, kertépítészeti szolgáltatások olyan ügyfelek részére, akiknek fontos az egyéni stílus, akik szeretik a növényeket, akik előre terveznek, hiszen a magas szakmai színvonalon kialakított kert élettartama 15 év vagy még több is. Öntözőrendszereket tervezünk mezőgazdasági ügyfeleink és kerttulajdonosok részére. Az általunk megtervezett öntözőrendszerek kivitelezésével is foglalkozunk, emellett szaktanácsot is adunk az öntözéses gazdálkodás miatt megváltozott tápanyaggazdálkodás és talajművelés területén.